Airco installatie particulier

Airco installatie particulier, voordelig en een goede service.

Ervaren monteur

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

airco installatie particulier

Airco installatie voor particulieren

Een airco is in de zomer een hele welkome aanvulling in huis. Het koelt de ruimte af en zorgt ervoor dat je lekker koel kunt slapen. Wil je graag een airco installeren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze website lees je alles over het installeren van een airco. Zoek je een professioneel bedrijf om dit voor je te doen? Dan helpen wij je graag verder! Hieronder lees je meer informatie over airco installatie particulier.

 

Zelf een airco installeren?

Een airco installeren is niet moeilijk, maar het is wel belangrijk dat je weet waar je moet beginnen. Als je ervoor kiest om dit zelf te doen, dan is het belangrijk dat je de juiste materialen gebruikt. Wanneer je een airco gaat kopen, kun je altijd bij ons terecht voor advies. Wij helpen je graag verder! Het is belangrijk dat je weet wat je aan het doen bent als je een airco installeert. Als je dit niet weet, kan het zijn dat de airco niet goed werkt of dat er schade ontstaat aan de airco.

 

Installatie voor particulieren door een professional

Het installeren van een airco is niet zo makkelijk als het lijkt, daarom raden we ten zeerste af dit zelf te gaan doen. Als je dit zelf doet kunnen er vervelende problemen en schade aan je woning ontstaan. Wanneer je een airco installeert is het belangrijk dat je dit door een professional laat doen. Een professional weet precies hoe hij of zij de airco moet installeren, zodat er geen problemen ontstaan. Wanneer je kiest voor een professionele installateur ben je verzekerd van een goede service en installatie. Bij ons kun je terecht voor het installeren van allerlei soorten airco’s en aansluitingen.

 

De airco’s die wij installeren

Ben je benieuwd naar de airco’s die wij installeren? Hieronder staan allerlei airco’s op een rijtje:

– Split airco

– Multi split airco

– Mobiele airco

– Plafond airco

Een single split airco is een airco die uit twee delen bestaat. 1 binnenunit en 1 buitenunit. De buitenunit zorgt in dit geval voor het opnemen van lucht die vervolgens door een koelvloeitstof verkoeld word en naar binnen vervoerd wordt. Een multi split airco werkt hetzelfde, alleen zijn er hier meerdere binnenunits. Met een multi split airco kun je dus meerdere ruimtes tegelijk verkoelen. Deze airco’s hangen meestal aan de bovenkant van een muur dicht tegen het plafond aan.

Een mobiele airco is een verplaatsbare airco, deze heeft vaak kleine wieltjes zodat de airco makkelijk te verplaatsen is. Deze airco heeft een grote slang naar buiten hangen om de lucht op te vangen en te verkoelen. Er moet dus wel een opening naar buiten zijn om de airco te laten werken.

Een plafond airco is een airco die meer geschikt is voor bedrijven. Wil je een airco in je bedrijf laten installeren? Ook dan kunnen wij je helpen.

Een wand airco is niet meer en niet minder dan een split airco. Ben je dus op zoek naar iemand die de split airco installeren kan? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij ons kun je een airco kopen inclusief montage. Onze airco specialist weet hoe hij of zij de airco moet installeren. Of het nu gaat om een vaste airco of een mobiele airco. Een airco plaatsen is voor onze airco specialisten geen enkel probleem. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en geniet snel van een nieuwe airco in huis.

 

stucen

Welke airco is geschikt voor mij?

Als je een airco gaat kopen, is het belangrijk dat je weet welke airco geschikt is voor jouw woning. Er zijn verschillende soorten airco’s die elk op een andere manier werken. Wanneer je een airco koopt, moet je altijd rekening houden met de grootte van de ruimte waar de airco geplaatst gaat worden. Als je een te kleine airco koopt, kan het zijn dat deze niet goed werkt en dat er schade ontstaat aan de airco. Wanneer je een te grote airco koopt, kan het zijn dat de ruimte snel afkoelt en dat je klachten krijgt over de luchtvochtigheid in huis. Het is dus belangrijk om hier goed over na te denken voordat je een airco gaat kopen!

Neem gerust contact met ons op om te kijken welke airco geschikt is voor jouw situatie. Met onze jarenlange ervaring hebben wij kennis en expertise opgebouwd en weten wij precies wat het nodig is voor het installeren van een geschikte airco. Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit materialen om er zeker van te zijn dat we de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Ieder airco systeem is uniek. Wil je een airco kopen maar weet je niet welke airco voor jouw situatie geschikt is? Wij adviseren je graag en kunnen de airco plaatsen op de juiste plek. Neem contact met ons op via het e-mailadres, telefonisch of via de knop ‘offerte aanvragen’. 

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek