Airco kopen en laten installeren

Top kwaliteit airco kopen en laten installeren

Ervaren stukadoors

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Airco kopen en laten installeren

Een professionele airco kopen en laten installeren

Wil je deze zomer heerlijk koel kunnen slapen in je eigen bed? Dan is het tijd om een airco te kopen. Een airco kan je woning tijdens de warme zomermaanden lekker fris en koel houden. Daarnaast kan een airco ook heel erg helpen als je last hebt van allergieën of astma. Airco’s zijn er in verschillende soorten en maten, dus voor iedere woonruimte is er wel eentje geschikt. Wil je weten welke airco het beste bij jouw woning past? Op onze website lees je alles over airco kopen en laten installeren. Een airco plaatsen is voor ons een simpele klus. Wil je een airconditioning kopen? Laat het dan aan onze professionals over.

 

Welke airco’s zijn er?

Een airco is een ideale oplossing om je huis tijdens de zomermaanden koel te houden. Er zijn verschillende soorten airco’s op de markt, dus voor iedere woonruimte is er wel eentje geschikt. Airco’s zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, soorten en maten. Wanneer je een airco gaat kopen, is het belangrijk om na te denken over welke soort airco het beste bij jouw woning en wensen past. Kies je voor een vaste airco, mobiele airco of raam airco? Hieronder lees je meer over de airco’s.

Een split-airco is een van de meest populaire soorten airco’s. Dit type airco wordt geleverd met twee units: een binnenunit en een buitenunit. Deze units zijn met elkaar verbonden door middel van koude- of warmte slangetjes. Een splitairco is vaak geschikt voor middelgrote tot grote ruimtes. Daarnaast kun je ook kiezen voor een multi split airco. Deze zijn minder luidruchtig dan een gewone split airco. Een multi split airco installeren kost echter meer geld en tijd. Deze airco’s worden ook wel vaste airco genoemd.

Een mobiele airco is een compacte airco die je gemakkelijk kunt verplaatsen. Dit type airco wordt geleverd met een afvoerslangetje waarmee de warme lucht naar buiten kan worden afgevoerd. Een mobiele airco is ideaal voor kleinere ruimtes, zoals een slaapkamer of woonkamer. De airco installatie voor mobiele airco’s is heel simpel en zo gebeurt.

Een window-airco is een soort tussenvorm tussen een split-airco en een mobiele airco. Dit type airco wordt bevestigd in een raamopening en kan niet makkelijk worden verplaatst. Een window-airco is geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes.

Wij zijn erkende airco installatie monteurs, wij verzekeren je van een goede installatie. Welke soort airco je ook kiest, wij zorgen voor een goede installatie en ruimen alles weer netjes op na de installatie.

Airco kopen en laten installeren

Hoe werkt een airco?

Een airco werkt door middel van koeling. De warme lucht in de ruimte wordt door de airco afgevoerd naar buiten, waardoor er koelere lucht achterblijft in de ruimte. Dit heet een lucht lucht warmtepomp. Airco’s zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, dus voor iedere woonruimte is er wel eentje geschikt.

Wanneer je een airco gaat kopen, is het belangrijk om na te denken over welke soort airco het beste bij jouw woning en wensen past. Een split-airco is een van de meest populaire soorten airco’s. Echter is de keuze geheel afhankelijk van je eigen wensen. Wil je de cv ketel wat minder gebruiken, maar weet je niet welke airco voor jouw persoonlijke situatie geschikt is? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag om advies. Wij staan graag voor je klaar. En als je hebt besloten om een airco te laten plaatsen, kunnen wij een offerte op maat maken.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek