Airco laten plaatsen

Professionele airco installaties inclusief montage door een ervaren monteur.

Ervaren monteur

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Airco laten plaatsen

Airco laten plaatsen is heel belangrijk. In de zomer kan het namelijk erg heet worden in je huis of kantoor. Daarom is het aan te raden om een airco te laten plaatsen. Er zijn genoeg bedrijven die je kunnen helpen met dit klusje, maar welke moet je kiezen? Bij ons kun je terecht voor het plaatsen van airco’s en de gehele installatie. Hieronder lees je alles over het plaatsen van airco’s en hoe wij te werk gaan.

 

Airco plaatsen door ons

Als je een airco laat plaatsen, is het belangrijk dat je dit door een erkend bedrijf laat doen. Wij zijn zo’n erkend bedrijf en helpen je dan ook graag met het plaatsen van de airco. We werken alleen met de beste merken, zodat jij verzekerd bent van kwaliteit. Bovendien kunnen we bijna alle soorten airco’s leveren en installeren. Dus wat voor airco je ook wilt, wij kunnen het voor je regelen.

Naast het plaatsen van de airco, kunnen wij ook de gehele installatie verzorgen. Dit houdt in dat we niet alleen de airco aanleggen, maar ook het nodige koelmiddel toevoegen en alle leidingwerk aanleggen. Zo ben je verzekerd van een goed werkende airco die lang meegaat. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met de airco, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je dan zo snel mogelijk verder.

Airco laten plaatsen

Verschillende airco’s

Er zijn verschillende soorten airco’s die je kunt laten plaatsen. Zo is er de split airco, een mobiele airco of een vaste airco. Welke Airco het beste bij jouw situatie past, hangt af van verschillende factoren. Wij adviseren je dan ook graag over welke airco het beste bij jou past. We nemen hierbij onder andere de grootte van de ruimte en eventuele voorkeuren met je door.

 

Split Airco

Eén van de meest gekozen airco’s is de split airco. Dit type airco wordt vaak gekozen omdat het een stille en energiezuinige airco is. Daarnaast is het een betaalbare optie en kan deze airco makkelijk geïnstalleerd worden. Een nadeel van deze Airco is dat je er maar één kant mee koelt. Wil je dus twee ruimtes koelen, dan moet je twee Airco’s aanschaffen of kiezen voor een ander type Airco.

 

Mobiele Airco

Een mobiele Airco is een Airco die je makkelijk kunt verplaatsen. Dit type Airco wordt vaak gekozen omdat het een betaalbare optie is. Daarnaast is de Airco makkelijk te installeren en kan je er meerdere ruimtes mee koelen. Een nadeel van deze Airco is dat het apparaat wat harder kan zijn en daardoor wat minder stil is.

 

Vaste Airco

Een vaste airco blijft altijd op dezelfde plek staan. Dit type airco wordt vaak gekozen omdat het een stille en energiezuinige Airco is. Daarnaast is de Airco makkelijk te installeren en kan je er meerdere ruimtes mee koelen. Een nadeel van deze Airco is dat het een wat dure optie is.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek