Airco montage

Airco montage door een ervaren airco monteur

Ervaren monteur

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Airco montage

Airco montage, zonder zorgen!

Een airco is onmisbaar in de zomermaanden, maar ook in de wintermaanden kan een airco heel erg prettig zijn. Airconditioning zorgt ervoor dat je woning of kantoor lekker koel blijft en het is dan ook niet meer weg te denken uit onze moderne samenleving. Maar hoe installeer je eigenlijk zo’n apparaat? Laat dit doen door een specialist! Wij vertellen je hier alles over het installeren van een airco. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het installeren van een airco. Wij helpen je graag verder!

Een airco installeren kun je het beste laten uitvoeren door een erkend installateur. Een airco installatie is namelijk maatwerk en dat kun je maar beter niet zelf doen. Door onze vele jaren ervaring weten wij precies hoe we een airco op de juiste manier moeten monteren. Een split airco installeren is bijvoorbeeld weer anderes dan vaste airco of een standaard montage. Voor multi split airco’s is ook weer een andere installatie nodig. Neem contact met ons op als je een airco inclusief montage wil laten doen. Je kunt ons via het e-mailadres bereiken, via de website of telefonisch.

Wat kost airco montage?

De kosten voor airco montage zijn afhankelijk van de grootte en het type airco. Denk aan een split airco of een multi split airco. Een airco kan namelijk ingebouwd worden, maar er zijn ook mobiele airco’s die makkelijk verplaatsbaar zijn. Airco’s kunnen alleen koelen, maar sommige modellen kunnen ook verwarmen. Wil je dus niet alleen in de zomermaanden gebruik maken van je airco, maar ook in de winter? Kies dan voor een airco met verwarming. Airco’s zijn er in verschillende soorten en maten, dus er is altijd wel een airco die perfect bij jouw woning of kantoor past!

Heb je onlangs een airco laten plaatsen door onze specialisten en is er iets mis met de airco? Geen zorgen! Bij ons krijg je 24 maanden garantie. Je hebt dus geen extra kosten aan een reparatie.

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een airco?

Als je een airco wilt laten installeren, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen van de ruimte waarin je de airco wilt gebruiken. Een airco is namelijk niet geschikt voor elke ruimte. Wil je de airco in een kleine kamer gebruiken? Kies dan voor een mobiele airco of een klein model ingebouwde airco. Wil je de airco in een grotere ruimte gebruiken, zoals een woonkamer of kantoor? Dan is het aan te raden om voor een groter model te kiezen zoals een multi split airco of een gewone split airco. Airco’s zijn er namelijk in verschillende afmetingen en vermogens, dus er is altijd wel een airco die perfect bij jouw woning of kantoor past!

Een multi split airco heeft meer vermogen dan een normale split airco. Het vermogen is belangrijk wanneer je grotere ruimtes wilt koelen. Welke airco je nodig heb is dus geheel afhankelijk van de grootte van de airco. Weet je niet welke airco je het best kunt kopen in jou situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij je hierin kunnen adviseren.

Airco montage

Hoe installeer je een airco?

Airco’s zijn niet moeilijk te installeren, maar het is belangrijk om dit door een professional te laten doen. Een airco moet namelijk op de juiste manier geïnstalleerd worden, anders kan het apparaat beschadigd raken of verkeerd werken. Airco’s moeten bovendien regelmatig onderhouden worden, zodat ze optimaal blijven werken. Airco’s kunnen namelijk gaan lekken of verkeerd werken als ze niet goed onderhouden worden. Laat daarom je airco altijd door een ervaren professional installeren en onderhouden!

Wil je graag je airco montage uitbesteden en ben je op zoek naar een ervaren specialist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van airco’s. Door onze ervaring en kennis in het vak weten wij precies wat er nodig is voor een perfecte installatie voor een airco bij jou in huis of je bedrijf. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek