Airco slaapkamer

Een airco in de slaapkamer laten installeren.

Ervaren monteur

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

airco slaapkamer

Als je in de zomermaanden last hebt van de warmte, dan is het wellicht een goed idee om een airco in je slaapkamer te plaatsen. Dit kan ervoor zorgen dat je ’s nachts beter slaapt en dat je overdag wat minder last hebt van de hitte. Maar welke airco is nu geschikt voor in een slaapkamer? Op onze website lees je alles over de juiste airco’s voor iedere ruimte in huis en helpen we je graag met het installeren van de airco bij jou thuis. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op voor alle informatie omtrent de airco’s!

 

Welke airco’s zijn er allemaal voor in de slaapkamer?

Als je een airco in je slaapkamer wilt plaatsen, dan heb je de keuze uit verschillende soorten airco’s. Zo is er de mobiele airco, die makkelijk verplaatsbaar is en eenvoudig aan te sluiten is op een stopcontact. Deze airco’s zijn ideaal voor kleinere ruimtes zoals een slaapkamer of studentenkamer. Daarnaast hebben we ook split-airconditioning units, waarbij de binneneenheid (de compressor) buiten wordt geplaatst. Dit type airco is geschikt voor ruimtes tot 35m² en heeft een hogere koelcapaciteit dan de mobiele airco’s. Voor grotere ruimtes kun je kiezen voor een VRF-systeem (Variable Refrigerant Flow). Dit systeem kan verschillende ruimtes tegelijkertijd koelen of verwarmen en is daarom ideaal voor bedrijfsruimtes, hotels of appartementengebouwen.

airco slaapkamer

Hoe wordt een airco in huis geïnstalleerd?

Je kunt ervoor kiezen om de airco zelf te installeren, maar wij raden je aan om dit door een professional te laten doen. Wij hebben jarenlange ervaring met het installeren van airco’s en helpen je graag met de installatie van de airco in je slaapkamer. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak online een afspraak. Wij staan graag voor je klaar!

Wanneer we bij je langskomen om de airco te plaatsen, werken we altijd volgens een bepaalde volgorde om er zeker van te zijn dat de airco op de juiste manier geïnstalleerd wordt. We beginnen met het bepalen van de optimale plek voor de airco. Dit is namelijk afhankelijk van de grootte van je slaapkamer en het type airco dat je gekozen hebt. Vervolgens maken we een opening in de muur of plaatsen we een kleine opening in het raam, zodat we de binneneenheid (of indoor unit) kunnen aansluiten op de buiteneenheid (of outdoor unit). Tot slot wordt er een buis geplaatst, waardoor overtollig water naar buiten kan worden afgevoerd.

Mocht je nog vragen hebben over de installatie van een airco in je slaapkamer, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek