Airco split unit inclusief montage

Airco split unit inclusief montage, snel geregeld!

Ervaren monteur

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

airco split unit inclusief montage

Wil je graag een airco split unit laten plaatsen? Dan is het belangrijk om te weten dat dit maatwerk is en daarom het beste door een professional kan worden gedaan. Maar wat kost dat dan? En hoe gaat het in zijn werk? Op onze website lees je alles over airco split unit inclusief montage! Liever direct een monteur aan huis? Neem dan contact met ons op via het aanvraag formulier of bel ons via het telefoonnummer. Wij staan je graag te woord.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je een airco laat plaatsen, is het belangrijk om te weten dat dit maatwerk is. Dit betekent dat de monteur eerst komt kijken naar de mogelijkheden binnen jouw woning of bedrijfspand. Zo kan hij of zij bepalen waar de airco geplaatst moet worden en welke soort airco geschikt is voor jouw ruimte. Vervolgens worden er twee units aangebracht: één binnen- en één buitenunit. Deze zijn met elkaar verbonden door een koelmiddel transportleiding. Nadat de airco is geïnstalleerd, wordt alles getest en afgesteld. Tot slot krijg je een uitgebreide instructie mee, zodat je weet hoe je de airco optimaal kunt gebruiken.

 

Wat kost het plaatsen van een airco split unit inclusief montage?

Het laten plaatsen van een airco is maatwerk. Dit betekent dat de kosten afhankelijk zijn van een aantal verschillende factoren, zoals:
– het type airco
– de grootte van de ruimte
– het aantal units (binnen- en/of buitenunit)
– de complexiteit van de installatie.

Wil je weten wat het monteren van een airco in jouw woning of bedrijfspand gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem telefonisch contact met ons op zodat wij een offerte op maat voor je kunnen maken. Op die manier weet je waar je aan toe bent en kom je niet nog voor onverwachte verrassingen te staan.

stucen

Hoe wordt een airco split unit inclusief montage gedaan?

Een airco split unit wordt inclusief montage geleverd. Dit betekent dat je de airco zelf niet hoeft te plaatsen, maar dat dit door een professional gedaan wordt. Wanneer je ervoor kiest om de airco toch zelf te plaatsen, loop je het risico op schade aan de airco of aan jouw woning of bedrijfspand. Daarom is het verstandig om de airco laten monteren door een professional, zodat je zeker weet dat alles goed geïnstalleerd wordt en er geen schade ontstaat.

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit airco’s en we staan garant voor het leveren en monteren van de airco. We hebben jarenlange ervaring met het installeren van airco’s en we weten precies hoe we dit moeten doen. Wij werken alleen met de beste monteurs, zodat je verzekerd bent van een goede montage.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek