Airco split unit inclusief montage

Airco split unit inclusief montage, snel geregeld!

Ervaren monteur

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

airco split unit inclusief montage

Wil je graag een airco split unit laten plaatsen? Dan is het belangrijk om te weten dat dit maatwerk is en daarom het beste door een professional kan worden gedaan. Maar wat kost dat dan? En hoe gaat het in zijn werk? Op onze website lees je alles over een split unit inclusief montage! Liever direct een monteur aan huis? Neem dan contact met ons op via het aanvraag formulier of bel ons via het telefoonnummer. Wij staan je graag te woord.

Wat is een split airco?

Een split airco bestaat uit twee onderdelen. Een binnenunit een buitenunit. Wanneer de split airco koele lucht naar binnen wilt blazen, koelt hij doormiddel van een koude vloeistof de lucht die van buitenkomt en vervoert deze naar binnen toe. Een standaard split airco bestaat uit 1 binnenunit en 1 buiten unit. Een multi split airco werkt hetzelfde, maar heeft meerdere binnenunits. Een multi split airco systeem verkoeld dus meerdere ruimtes in 1 woning. Wil je een multi split unit laten plaatsen? Dan kun je contact met ons opnemen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je een airco laat plaatsen, is het belangrijk om te weten dat dit maatwerk is. Dit betekent dat de monteur eerst komt kijken naar de mogelijkheden binnen jouw woning of bedrijfspand. Zo kan hij of zij bepalen waar de airco geplaatst moet worden en welke soort airco geschikt is voor jouw ruimte. Vervolgens worden er twee units aangebracht: één binnen- en één buitenunit. Deze zijn met elkaar verbonden door een koelmiddel transportleiding. Nadat de airco is geïnstalleerd, wordt alles getest en afgesteld. Tot slot krijg je een uitgebreide instructie mee, zodat je weet hoe je de airco optimaal kunt gebruiken. Weet je niet of je voor een single split airco of een multi split airconditioning moet kiezen? Laat ons je adviseren over welk type airco het best is voor jouw situatie.

 

Wat kost het plaatsen van een (multi)split unit airco inclusief montage?

Het laten plaatsen van een airco is maatwerk. Dit betekent dat de kosten afhankelijk zijn van een aantal verschillende factoren, zoals:
– het type airco
– de grootte van de ruimte
– het aantal units (binnen- en/of buitenunit)
– de complexiteit van de installatie.

Wil je weten wat een airco installeren in jouw woning of bedrijfspand gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem telefonisch contact met ons op zodat wij een offerte op maat voor je kunnen maken. Op die manier weet je waar je aan toe bent en kom je niet nog voor onverwachte verrassingen te staan.

 

stucen

Hoe wordt een airco unit inclusief montage gedaan?

Een split unit wordt inclusief montage geleverd. Dit betekent dat je de multi split airco zelf niet hoeft te plaatsen, maar dat dit door een professional gedaan wordt. Wanneer je ervoor kiest om de airco toch zelf te plaatsen, loop je het risico op schade aan de airco of aan jouw woning of bedrijfspand. Daarom is het verstandig om de airco laten monteren door een professional, zodat je zeker weet dat alles goed geïnstalleerd wordt en er geen schade ontstaat.

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit airco’s en we staan garant voor het leveren en monteren van de airco. We hebben jarenlange ervaring met het installeren van airco’s en we weten precies hoe we dit moeten doen. Wij werken alleen met de beste monteurs, zodat je verzekerd bent van een goede montage. Een erkend installateur zoals die van ons weet wat hij of zij moet doen, je kunt er dus volledig op vertrouwen dat het installeren van een airco zonder problemen gedaan wordt. Na afloop zullen we ook altijd alles netjes opruimen en je uitleggen hoe de airco werkt.

Wil je een airco kopen en de airco laten installeren? Neem dan contact met ons op via ons e-mailadres, telefonisch of via de knop ‘offerte aanvragen’.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek