Airco verwarming

Professionele airco installateur en top kwaliteit airco’s

Ervaren stukadoors

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

stucen

Een airconditioner kan een geweldig alternatief zijn voor een conventionele verwarming. Hij zorgt voor een constante, gelijkmatige warmte, en kan helpen geld te besparen op de energierekening door met hetzelfde apparaat uw huis te verwarmen en te koelen. Niet alleen kan het u geld besparen, maar een airconditioner laten installeren door professionals is ook een goede manier om ervoor te zorgen dat hij veilig en efficiënt werkt zonder problemen.

 

Hoe werkt een airco als verwarming?

Wanneer een airconditioner als verwarming wordt gebruikt, werkt het apparaat omgekeerd aan zijn normale taak om de lucht te koelen. In plaats van warme lucht van binnen het huis af te voeren, absorbeert hij warmte van buiten en brengt die naar binnen, waardoor warme temperaturen ontstaan voor uw comfort. De temperatuur wordt gewoonlijk geregeld met een afstandsbediening of door de instellingen op het apparaat zelf aan te passen.

 

Hoe wordt een airco verwarming geïnstalleerd?

Om een airconditioner goed te laten functioneren als verwarming, moet hij zorgvuldig worden geïnstalleerd door ervaren vakmensen die weten hoe zij ervoor kunnen zorgen dat alle aspecten van de unit correct en veilig werken. Dit houdt onder meer in dat de elektriciteit correct moet worden aangesloten, dat alle bedrading goed moet worden bevestigd en dat deze moet worden geïsoleerd, zodat er geen veiligheidsrisico’s ontstaan voor u of iemand anders in uw huis. Ze moeten ook isolatie aanbrengen rond plaatsen waar warme lucht kan ontsnappen tijdens de werking (zoals vensterbanken), of andere plaatsen waar verwarmde lucht te snel kan ontsnappen wanneer dat nodig is. Verder moeten zij ervoor zorgen dat de filters regelmatig worden vervangen, zodat de unit soepel werkt en niet verstopt raakt met vuil dat de luchtstroom tussen de spoelen kan belemmeren.

airco installateur

Airco verwarming installeren door ons

Door ons uw nieuwe airco te laten installeren, bent u verzekerd van de juiste installatie van onderdelen zoals ventilatormotoren, aanjagers en thermostaten – allemaal belangrijke onderdelen die zorgen voor efficiënte verwarmingsprestaties en op lange termijn voor lagere energiekosten. We kunnen ook beoordelen of aanvullende ventilatie nuttig is om de prestaties nog verder te verbeteren; dit kan bijvoorbeeld het toevoegen van kanalen of ventilatieopeningen in bepaalde kamers of gebieden van uw huis die nog niet zijn aangesloten op bestaande kanaalsystemen.

Uiteindelijk zal de installatie van uw nieuwe airco u een gerust gevoel geven in de wetenschap dat alle componenten correct zijn ingesteld volgens de richtlijnen van de fabrikant; zo kunt u er zeker van zijn dat ze effectief zullen werken en u tijdens de komende wintermaanden comfortabel zullen houden – zonder die hoge energierekeningen!

 

Wat kost airco verwarming installeren?

De kosten van de installatie van airconditioning en verwarming zijn afhankelijk van de grootte en het type van de unit, evenals van eventuele andere noodzakelijke componenten of upgrades die nodig zijn. Verder wordt ook rekening gehouden met de complexiteit van het werk; er kan extra isolatie of ventilatie nodig zijn om efficiënte prestaties te garanderen. Over het algemeen is het echter geen al te duur proces en wanneer het professioneel wordt uitgevoerd, kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe verwarming vele jaren probleemloos meegaat.

Als u op zoek bent naar een geweldige manier om uw huis deze winter te verwarmen zonder de bank te breken, overweeg dan om een airconditioner te laten installeren door onze professionals. Het zou zomaar de perfecte oplossing kunnen zijn! Neem vandaag nog contact met ons op om al uw opties te bespreken en uit te zoeken wat het beste is voor uw behoefte.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek