Airconditioning prijzen inclusief montage

Lage airconditioning prijzen inclusief montage

Ervaren stukadoors

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Airconditioning prijzen inclusief montage

Gunstige airconditioning prijzen inclusief montage

Wil je een airco kopen? Dan zijn de kosten voor het laten installeren niet te vergeten. De gemiddelde prijzen voor het laten installeren van een Split Airco of Multi-split airco liggen tussen de €1.600 en €5.550. Dit is inclusief de montagekosten. Benieuwd naar de exacte prijzen? Hieronder lees je meer over het installeren van airconditioning en wat de kosten zijn voor een dergelijke airco. Liever direct een monteur inschakelen? Neem dan contact met ons op!

 Een airco installeren is voor ons een simpele klus. Door de vele jaren ervaring kunnen wij een airco installeren binnen een aangename tijd en kun je snel van een koele ruimte genieten. 

Waar op letten voor het installeren van een airco?

Wil je een airco kopen? Dan is het verstandig om na te denken over de installatie. Dit is namelijk niet iets wat je zelf even snel doet. Het installeren van een airconditioning vraagt om specifieke kennis en ervaring. Bovendien moet je rekening houden met eventuele vergunningen die nodig zijn voor het aanbrengen van de airco. Wanneer je er niet zeker van bent of je dit wel zelf kan of wilt doen, is het raadzaam om een professional in te schakelen. Een airco monteur weet precies hoe hij de airco moet aansluiten en welke materialen hiervoor nodig zijn.

De kosten voor het laten installeren van een Split Airco of Multi-split airco liggen tussen de €1600 en €5550, inclusief montagekosten. De precieze kostprijs zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort airconditioning, de grootte van je woning en of er extra werkzaamheden nodig zijn. Wanneer je een airco wilt laten installeren, is het dus verstandig om een offerte aan te vragen. Op deze manier kom je erachter wat de exacte kosten zijn voor het installeren van airconditioning in jouw woning. De kosten voor een vaste airco varrieëren kwa vermogen die je kiest. Laat ons je helpen bij het kiezen van een vaste airco.

Wil je direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder met het inschakelen van een professional en het aanvragen van een offerte. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent en hoef je niet voor verrassingen te komen te staan. Wij helpen je graag verder!

Airconditioning prijzen inclusief montage

Verschillende airconditioning systemen

Er zijn verschillende airconditioning systemen die je kan laten installeren in je woning. Het soort systeem dat het beste bij jou past, is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de grootte van je woning, het aantal kamers waarin je de airco wilt en of er eventueel sprake is van een voorkeur voor een bepaald systeem. Wanneer je niet zeker weet welk systeem het beste bij jouw situatie past, dan kan een airco monteur je hierbij helpen. Hij of zij komt dan langs om een advies te geven en een offerte op maat te maken.

Wanneer je eenmaal weet welk systeem je wilt laten installeren, is het tijd om de kosten hiervan te berekenen. De kostprijs voor het aanschaffen en laten installeren van een Split Airco of Multi-split airco liggen tussen de €1600 en €5550 inclusief montage. Welke de beste airco voor jou is, is afhankelijk van je behoefte. Om dit duidelijk te maken geven hieronder wat voor en nadelen van een split airco en een mobiele airco.

Nadelen en voordelen split airco en mobiele airco

Wil je een split airco plaatsen? Een groot voordeel aan een split airco is dat deze een groot vermogen heeft en daarmee de ruimte snel kan koelen. Een nadeel aan een split airco is dat deze altijd op een vaste plek hangt en dus niet verplaatst kan worden. Een mobiele airco kan op ieder gewenst moment verplaatst worden naar een andere kamer. Het nadeeel van deze airco is dat het vermogen minder hoog is het daarom langer duurt om een ruimte te koelen. Wil je dus een airco plaatsen? Dan is het belangrijk dat je deze punten tegen elkaar opweegt. 

Een split airco installeren is in principe zo gedaan, maar kost wel meer dan een mobiele airco. De airco prijzen verschillen daarom ook met die van mobiele airco’s. Split airco kosten zijn misschien hoog, maar zeker het geld waard. Welke soort airco je kiest, heeft dus invloed op de prijs. Heb je al een airco, maar wil je een nieuwe airco plaatsen in een andere ruimte? Wij kunnen je helpen kiezen met het type airco die geschikt is voor deze ruimte. Meerdere binnenunits zorgen voor een heerlijk koel huis. Wij maken de beste deal voor het plaatsen van meerdere airco’s. Vraag een offerte aan om de gemiddelde prijs te achterhalen. 

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek