Inbouw airco

Professionele airco installateur en top kwaliteit airco’s

Ervaren stukadoors

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

stucen

De installatie van een ingebouwd airco in uw huis is een ongelooflijk handige en kosteneffectieve manier om uw huis gedurende de zomermaanden comfortabel te houden. Een ingebouwde airconditioner zorgt niet alleen voor een consistente, betrouwbare koeling, maar ook voor een betere energie-efficiëntie, een betere luchtkwaliteit en meer geluidsreductie in vergelijking met raam- of draagbare units. Met de juiste installatie en het juiste onderhoudsplan kunnen ingebouwde airconditioners tientallen jaren meegaan zonder dat er grote reparaties nodig zijn.

 

De voordelen van een inbouw airco

– Consistente koeling in uw hele huis – geen hotspots meer of moeite om bepaalde kamers koel te houden.

– Betere energie-efficiëntie en lagere energierekeningen – ingebouwde airconditioners kunnen uw totale energieverbruik helpen verminderen.

– Verbeterde luchtkwaliteit – ingebouwde airconditioners zijn ontworpen om pollen, stof en andere allergenen uit de lucht in uw huis te filteren, zodat u gemakkelijker kunt ademen.

– Stillere werking – raamunits en draagbare units zijn meestal luider dan ingebouwde modellen.

Bij het kiezen van een unit is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van uw ruimte en eventuele speciale functies die nodig zijn, zoals vochtigheidsregeling of zoneringsopties.

Welk aircosysteem past bij u?

Ons ervaren team van professionals kunnen u helpen het perfecte ingebouwde airconditioningsysteem voor uw huis te kiezen, afhankelijk van de grootte van uw ruimte en andere factoren zoals budget. Wij bieden zowel systemen met één zone als systemen met meerdere zones, met verschillende niveaus van BTU’s (British Thermal Units) die specifiek zijn afgestemd op de grootte van uw huis en het aantal bewoners. Bovendien voeren wij toonaangevende merken zoals Trane en Carrier, zodat u weet dat uw unit betrouwbaar en efficiënt zal zijn.

 

Inbouw airco installeren

Zodra wij het beste systeem voor u hebben gekozen, zorgt ons team voor alle aspecten van de installatie, waaronder de juiste dimensionering van de leidingen, het aansluiten van de kabels, het installeren van filters, het instellen van thermostaten, enz. Om ervoor te zorgen dat uw unit na verloop van tijd optimaal presteert, is goed onderhoud essentieel, waarmee wij u ook kunnen helpen. Dit omvat alles van het regelmatig vervangen van filters tot het plannen van jaarlijkse inspecties om de garantiedekking te handhaven, indien van toepassing.

airco installateur

Wat kost een inbouw airco en installatie?

De kosten van een inbouw airco variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de keuze van het merk, de gewenste functies, de installatiekosten, zoals de noodzakelijke aanpassingen van leidingen of bedrading die vóór de installatie moeten worden uitgevoerd, en de plaatselijke arbeidskosten. Over het algemeen is het echter niet ongewoon dat een volledige installatie met alle benodigde materialen begint bij ongeveer 3 tot 5 duizend euro, hoewel sommige meer of minder kunnen kosten, afhankelijk van individuele omstandigheden zoals de eerder genoemde.

Bij Airco inclusief montage zijn we trots op onze eersteklas klantenservice en de superieure efficiëntie van onze HVAC-producten. Daarom vertrouwen veel mensen elk jaar op ons voor de koeling van hun huis. Als u met ons samenwerkt voor een installatieproject voor een ingebouwde airconditioner, krijgt u een attente klantenservice van onze deskundige medewerkers en onderdelen van hoge kwaliteit met toonaangevende garanties – en dat alles voor een betaalbare prijs!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek