Airco installatie kosten

Gratis offerte aanvragen en direct duidelijkheid over de kosten. 

Ervaren monteur

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

airco installatie kosten

Wil je graag een airco kopen? Dan is het verstandig om eens goed naar de prijzen te kijken. Niet iedereen realiseert zich dat een airco installatie niet zo duur hoeft te zijn. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten waar je op moet letten bij de aankoop van een airco. Bij ons kun je altijd vrijblijvende offertes aanvragen, zodat je precies weet wat de kosten zijn. Wij helpen je graag verder!

 

Waarom een airco in huis nemen?

Het is tegenwoordig namelijk heel erg belangrijk om een airco te hebben. Niet alleen omdat het lekker koel is in de zomer, maar ook omdat je er gezond mee blijft. Een airco zorgt ervoor dat je minder last krijgt van allergieën en andere gezondheidsklachten. Daarnaast is het ook gewoon fijn om in een koel huis te wonen, zeker als het buiten erg warm is. Wanneer je geen airco hebt, is het verstandig om er eentje te kopen. Wanneer je bij ons een airco koopt, ben je verzekerd van een goede en van hoge kwaliteit airco waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Echter is het wel belangrijk dat de airco goed onderhouden wordt. Op die manier zul je er nog langer van kunnen genieten. Heb je airco een onderhoudsbeurt nodig? Neem dan contact met ons op zodat wij je kunnen helpen!

 

Verschillende airco’s

De kosten voor een airco zijn ook afhankelijk van de soort airco die je wilt laten installeren. Een multi split airco installeren is namelijk weer duurder dan een single split airco installeren. Als je kiest voor een airco installateur ben je verzekerd van kwaliteit en zekerheid. Onze airco specialisten weten wat ze doen. De kosten voor het installeren van een verplaatsbare airco, oftewel mobiele airco’s zijn het goedkoopst omdat deze niet aan een muur of plafond geïnstalleerd hoeft. Een plafond airco of wand airco vergt daarentegen een stuk meer installatie. Over het algemeen kunnen wij een airco plaatsen binnen 1 werkdag. Wanneer we langer dan 1 werkdag bezig zijn vanwege onverwachte situaties kunnen de kosten hoger uitkomen. Natuurlijk bespreken we dit altijd vooraf.

Wil je een airco kopen, maar weet je niet welke het meest geschikt is voor bij jou thuis? Laat ons je adviseren voor een en wij kiezen de beste airco voor jouw situatie. Wil je eerst meer informatie over onze verschillende airco’s? Ook dan kun je contact met ons opnemen.

airco installatie kosten

Wat kost een airco inclusief installatie?

Nu je weet waarom een airco in huis erg fijn is, is het tijd om te kijken naar de installatie kosten. Wanneer je ervoor kiest om zelf een airco te installeren, kan dit flink in de papieren lopen. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat je dan niet verzekerd bent van een goede en veilige installatie. Bij ons hoef je je hier geen zorgen over te maken, want wij helpen je graag met de montage van de airco. Zo weet je zeker dat de airco veilig is geïnstalleerd en dat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder! Of vraag direct via de website een offerte aan en we zullen er zo snel mogelijk op antwoorden!

Een airco is dus echt een aanrader als je nog niet over een airco beschikt. Wanneer je ervoor kiest om de airco door ons te laten installeren, weet je zeker dat je verzekerd bent van een goede en veilige installatie. Bovendien zijn de installatie kosten bij ons altijd vrijblijvend, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Alle soorten airco’s op een rijtje

Split airco: Bevat 1 binnenunit en 1 buitenunit

Multi split airco: Bevat 1 buitenunit en meerdere binnenunits

Vaste airco: Zit vaak aan het plafond of aan de muur en zit vast aan een luchtinstallatie.

Mobiele airco: De mobiele airco is een verplaatsbare airco en kan dus in iedere ruimte gebruikt worden.

 

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

De gemiddelde kosten voor airo installatie

Hieronder vindt u een overzicht met de gemiddelde kosten per m2. Deze tarieven gebaseerd op eerder uitgevoerde werkzaamheden. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Spackspuitwerk (gespoten korrel) €8 – €12
Behangklaar stucen €8 – €18
Sausklaar stucwerk €12 – €22
Plafond stucen (glad) €15 – €25
Sierpleister €16 – €24
Halve manen €15 – €30
Raapwerk €15 – €30

*Bovengenoemde tarieven zijn gemiddelde. Vraag voor de exacte kosten een offerte aan.

Gratis offerte voor uw airco

Direct duidelijkheid over de kosten!

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 GB.