Plafond airco

Professionele airco installateur en top kwaliteit airco’s

Ervaren airco installateurs

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

stucen

De installatie van een plafond airco is een geweldige manier om tijdens de hete zomermaanden een comfortabele temperatuur te handhaven en kan een uitstekende aanvulling zijn op elk huis. Het installatieproces kan variëren afhankelijk van het type airco dat u kiest, maar over het algemeen is het relatief ongecompliceerd en eenvoudig.

 

Onze diensten

Bij ons bedrijf bieden wij installatiediensten aan voor alle soorten plafondairconditioners. De eerste stap is het inspecteren van de bestaande leidingen in het huis. Zo weten wij hoeveel ruimte er beschikbaar moet zijn voor uw nieuwe airconditioner. Wij meten ook de grootte van de ruimte die gekoeld moet worden en bepalen welk type unit het beste bij uw behoeften past. Na deze eerste beoordeling installeren onze professionals uw nieuwe plafond-airconditioner volgens de normen en voorschriften van de industrie.

 

Wat is een plafond airco?

Een plafond airco is een airco die aan het plafond hangt en de lucht langs het plafond laat circuleren, waardoor hij geschikt is voor grotere, lange kamers. Dit type airco zorgt voor een constante temperatuur in de hele ruimte, waardoor een comfortabele omgeving ontstaat voor iedereen die zich in de ruimte bevindt.

Als u een plafond airco in uw huis wilt installeren, staan onze professionals voor u klaar. Wij bieden betrouwbare installatie diensten die ervoor zorgen dat uw unit correct en efficiënt wordt geïnstalleerd. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met uw nieuwe plafond-airco-installatie!

airco installateur

Hoe wordt een plafond airco geïnstalleerd?

De installatie van een plafond airco omvat doorgaans de bevestiging ervan aan het bestaande leidingwerk en de bevestiging ervan op zijn plaats. Wij zorgen er ook voor dat alle noodzakelijke bedrading correct wordt aangesloten, zodat uw nieuwe unit naar behoren kan functioneren. Onze professionals zijn experts in dit proces, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw plafond-airco correct en efficiënt wordt geïnstalleerd.

 

Wat kost een plafond airco installeren?

De kosten van een plafond airco installatie kunnen variëren afhankelijk van het type unit dat u kiest en de grootte van het pand. Wij bieden gratis offertes aan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met de installatie van uw nieuwe plafond airconditioner!

Als u uw huis koel wilt houden tijdens hete zomers, is de installatie van een plafond-airconditioner de beste oplossing. Ons team van professionals biedt betrouwbare installatie diensten voor alle soorten units, zodat u in een mum van tijd kunt genieten van een comfortabele temperatuur in elke kamer. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek